Wednesday, 7 December 2011

makseh ~

terima kaseh kepada awak .




kerana sudah edit gambar saya .


saya tak akan luka jasa awak .
saya sayang awak <3 .

teman

best kawan dngan luf f 'tu .
nya org yg sngat baik hati .
dh lh nya cuti n cantik .



nya seorang yg baik hati dan cantik .

Saturday, 3 December 2011

missing :(



BAJU MERAH : SITI
BAJU HITAM + HIJAU : AKU

aku rindu msa tk .
aku rindu dngan siti .
siti kaka angkat aku .
walaupun siti sma umur and sma kelas dngan aku .
tpi nya tetap kakak angkat aku .

Sunday, 13 November 2011

last day ~




tk last day msa thun 6 - 2009 .
rindu juak tngok sdak tk .
kebanyakan nya sdak semua tk msuk skolah SMK TELANG USAN .
yg cma msuk SMK MARUDI IALAH = 9 orang .

KONSERT BUNKFACE VS HUJAN









 ambik pic tk sebelum mula konsert bunkface vs hujan .
 aku tnggu stadium bukak .
sempat gk ambik pic .
hehe
: D

cantik ~




inai tk kmk org buat time kahwin kazen khai .
yg buat inai tk kazen aku .

CANTIK KAN ! <3

satu geng














kmk org kt GENG NEMBIAK KREK .
khai yg cipta nma kumpulan tk .

kiri : fatihah , tengah : khai , kanan : celine

LOL ~









kazen ku kahwin - 2010




nak tengah2 ya aku .
time ya aku gk blas msj kwan aku .
hehe .

nak laki n ompuan ya kazen aku abg kpada mak aku .
sdak ya rpay glak dngan aku .

kazen aku nak kwan tk kakak kpada mak aku .
meriah sungguh mlam ya .
spa2 jk family kmk org smua pake bju kurung warna keriam .
cantik ~

masa tahun 6





pic tk msa thun 6 2009 .
tk ekot tarian .
baju hijau n baju merah ya ekot tarian SELAMAT DATANG  .
nak dua org pake tudung ya menyambut menteri .
nak pake bju cina , kebaya n bju kaya ya tarian lain .

time tok masa menyambut hari raya adidilfitri 2010 .

kawan ku ~





aku rindu kwan aku  .

tk time ari guru .

best ~















time maulut nabi .
tahun lepas .

Saturday, 12 November 2011

best ~











time maulut nabi .
tahun lepas .

abang yg ku sayang







nama nya mohd farid faizi bin mohd julaihi .
org ska panggil nya EDATAU FARID .
aku syg nya gilak2 .
walaupun kmk duak x rapat n ska berkelai .
nya tetap abang aku yg tersayang .
msa nya kerja d miri .
aku slu rindu nya .
smpai aku nangis .
aku tnyak dngan mak aku bila nya mk blit MARUDI .
mak aku mdah x tauk .
sbb aku rindu nya glak2 .

msa nya udah pulang MARUDI .
aku rasa happy .
aku embak nya jlan2 .
sbb nya lmak dh x plang MARUDI .

k lh smpai d ctok jk .
bye !



MOHD FARID FAIZI BIN MOHD JULAIHI
                                  N
NUR FATIHAH BT MOHD JULAIHI .

WE'R SIBLING ~

LOVE MY BROTHER <3

Friday, 11 November 2011

best friend





aku akan jadi mcm tk dngan semua kwan aku .
aku x akan buang batu dngan kwan aku  .
<3

L. O . V . E

AKU SUKA BIAK KAT SCHOOL AKU .
NYA CUTE BAH .
<3 .
HAHA .
MUN LAH BENAR TEK KN .